LADY BOSS
FEMKE GIELKENS

Out of the box, met een hoekje af.

“Al van kindsbeen af ben ik een beetje ‘out of the box’. Het onwetende en het creatieve triggerde mij in alles wat ik zag en deed. Het was dan ook een logische stap voor mij om artistieke opleiding in het Kunstinstituut Gent te gaan volgen en er vervolg aan te breien met de Beeldende Opleiding in het KASK.

Daarna ging ik aan het werk in de grafische sector, maar ondertussen bleef het creatieve vuurtje aangewakkerd.

“EEN BUITENMENS DIE HOUDT VAN DE NATUUR EN HET LEVEN.”

2015

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met illustratie in de tattoowereld in een lokale tattooshop in Amsterdam. Al snel ontdekte ik dat dit de leefwereld was waarin ik wilde vertoeven.

Niet veel later werd ik getroffen door een spierziekte waardoor ik een tijdje ‘out’ was maar na de diagnose besloot ik om volop voor mijn droom te gaan: ik moest en zou kunstenares worden en mijn dagen vullen met creativiteit: tekenen, beeldhouden, verzamelen en tatoeëren.

2017

In 2017 kreeg ik de kans om stage te lopen bij Tattoo Perre. Dankzij hem kreeg ik de kans om mijn droom te verwezenlijken.

Een jaar later trouwde ik met de man van mijn leven, verhuisde ik naar de ‘middle of nowhere’ in het bos en de prachtige natuur om mij heen. Een plek waar ik rust en vooral veel inspiratie vind van alles om mij heen.

Kortom, genoeg inspiratie om ‘Into The Woodz’ op de wereld te zetten.

2019

Het werd tijd voor een nieuw project, een eigen werkplek! De ‘Into The Woodz’ Tattoo shop werd geopend in juni 2019, een shop waar ik volledig in mijn element ben.

Het bos en de natuur werd ook hier in het centrum van de stad naar binnen getrokken (niet ver van Buggenhout Bos). Ook voor illustratiewerk en custom artworks kan je hier terecht.

Tot binnenkort?

0
TATTOOS
0
ILLUSTRATIONS
0
CUSTOM ARTWORKS
0
HONDEN
“EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT TOUT COURT.”